25 Aralık 2014 Perşembe

Barış Manço Kafe renkli bir gün daha yaşadı


Türkiye'nin eğlence dünyasının ustaları müzisyenler Moda Barış Manço Kafe'de buluşarak hasret giderdiler. Kimler yoktu ki... Saysak bitmez. 





Bir iki isim verelim. kalipso Kralı Metin Ersoy, Burhan Damcıoğlu ve enerjisi hiç bitmeyen Tezer Dürüm... Balarısı Tayfun'da Volkan Konak ile olan maceralarını anlattı. Ergüven'in elinde takoz bir Nokia telefon vardı. Akıllı telefonları görünce "benimki internete girir mi?" dedi. Anten takıp dene belki girer dediler. Ama ilk fırsatta bir akıllı telefon alacak ta nasıl kullanacağını düşünüyor.
Metin Ersoy buluşmayı terkederken esprisini patlattı. "Deyoooo..." diye bağırdı.. Tüm müzisyenler koro halinde "Deyooo" dediler. Bunun üzerine Metin Ersoy "Ben gide-yoooo" diyerek ünlü kalipso şarkısını tamamladı. Böylece bir müzisyen buluşması daha neşeli bir şekilde sona erdi.


TEZER DÜRÜM'ÜN FOTOROMANI
Müzisyen buluşmasında Tezer Dürüm herkesi filme aldı. Bir yandan film çekti bir yandan fotoğraf... Ama hiç yerine oturmadı. Şimdi arşivinde epeyi fotoğraf birikti. Hatta bunları çekiyor istihbarata veriyor diyenler bile oldu. Tezer en son Metin Ersoy'un veda şarkısını bile filme aldı. Enerjisi bitmeyen arkadaşımızı kutluyorum.











BU DA ÖPERİM ERKAN
Erkan dudaklarını büzmüş hala öpüyor. Önüne geleni öpüyor. Grip salgını var adama mikrop bulaşmıyor. Mikropları bile korkutmuş... Müdür Hayri köşeden durumu izliyor. Maliye gibi duruyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder